Free songs
Voor vragen kunt u contact met ons opnemenBel:(055) 541 89 64

Onze Diensten

Ons kantoor, gevestigd in Apeldoorn, houdt zich bezig met de verwerking van financiële administraties voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Al vele klanten van allerlei verschillende beroepsgroepen gingen u voor en maken dankbaar gebruik van onze diensten.

Administratie


Een betrouwbare administratie geeft u een goed inzicht in uw financiën en daarmee kunt u uw onderneming de juiste kant op sturen. DECO Administraties staat klaar om u te helpen bij de inrichting, verwerking en controle van uw financiële administratie.

Lees Meer

Salarisadministratie


Het voeren van uw salarisadministratie vereist een hoop tijd en kennis van zaken. U moet de wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao's en bedrijfstakregelingen volgen en uw loonstroken op tijd en foutloos versturen.

Lees Meer


Fiscale aangiften


Het jaarlijks indienen van de belastingaangifte vraagt veel van uw kostbare tijd. Tijd die u waarschijnlijk liever besteed aan andere zaken. DECO Administraties verzorgt deze belastingaangifte voor u op professionele wijze.

Lees Meer


Jaarrekeningen


Op basis van de door u verstrekte gegevens stellen wij een jaarrekening voor u samen. Door de financiële informatie te verzamelen, te rubriceren en samen te vatten krijgt u inzicht in de financiële situatie en de prestaties van uw onderneming.

Lees Meer


Advies en begeleiding


Bij het starten van een eigen onderneming komen veel zaken kijken waar u misschien nog niet direct aan gedacht heeft. Deze betreffen veelal ingewikkelde wet- en regelgevingen. Extra hulp in de opstart fase is vaak dan ook erg gewenst. Bij DECO Administraties kunt u terecht voor deze extra hulp.

Lees Meer