Free songs
Voor vragen kunt u contact met ons opnemenBel:(055) 541 89 64

VACATURE Administrateur
[per 1 januari 2019, 24-40 uur]

Als jij op zoek bent naar een no-nonsense organisatie met dito collega’s, waar jij jezelf kunt ontwikkelen als persoon en professional, dan ben je bij ons op de juiste plaats.

DECO Administraties B.V. is een dynamisch en laagdrempelig Belastingadvies-Administratiekantoor, bestaande uit een team van 8 deskundige medewerkers. Wij ondersteunen en begeleiden klanten op het gebied van administratie, jaarrekeningen, belastingen en advieswerkzaamheden. Ons kantoor, gevestigd in Apeldoorn, richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en startende ondernemers. Met een praktische aanpak, korte communicatielijnen en heldere (prijs)afspraken vooraf onderscheiden wij ons van andere administratiekantoren.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Administrateur

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van administraties en het voorbereiden en vervaardigen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Jaarlijks werk je voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches in het mkb. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontplooien tot een zelfstandig werkend administrateur/belastingadviseur.

Als administrateur binnen onze organisatie werk je in een team met ervaren medewerkers. Begeleiding en ondersteuning krijg je van de administrateur met wie je nauw samenwerkt. Door training on-the-job leer je de administratie van onze opdrachtgevers kennen.

Inhoud van de functie
• Verzorgen, invoeren en controleren van financiële administraties
• Voorbereiden en samenstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften en adviezen
• Assisteren van de belastingadviseurs

Wij vragen
Je hebt minimaal mbo 4 werk- en denkniveau en een relevante (administrateur)opleiding. Bij voorkeur heb je ervaring als administrateur. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent een allrounder die weet van aanpakken en bent klantgericht. Je bent op korte termijn beschikbaar.

Belangrijke competenties
• Cijfermatig inzicht. Een nul te veel of te weinig kan het verschil zijn tussen winst of verlies. Om je werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je goed kunt rekenen en cijfers juist kunt interpreteren.
• Accuratesse. Je bent heel precies en nauwkeurig. Je zorgt er graag voor dat alles klopt en goed loopt. Je vindt het leuk om dingen te analyseren en tot achter de komma uit te zoeken.
• Computervaardigheden. De computer is je rechterhand tijdens het werk. Je gebruikt speciale software om de financiële gegevens netjes te ordenen en te bewaren.
• Integriteit. Je hebt te maken met vertrouwelijke informatie en gaat hier correct mee om.
• Je werkt graag samen met anderen, maar ook zelfstandig kom je er prima uit.

Wij bieden
Een uitdagende functie met klantencontact en voldoende doorgroeimogelijkheden tot belastingadviseur;
Een informeel werkklimaat, een open no-nonsense cultuur ;
Een dienstverband van 24 tot 40 uur ;
Een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en werkervaring).

Sollicitatie en informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer E. van den Brink, tel. 055-5418964.
Is je interesse gewekt? Reageer dan uiterlijk 14 december 2018 door je motivatiebrief, met foto en cv te mailen naar e.vandenbrink@deco-administraties.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.deco-administraties.nl